Driblér Mensah bude hrať u Radványiho za Frýdek-Místek

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 12:24 • 2 min
Driblér Mensah bude hrať u Radványiho za Frýdek-Místek

BRATISLAVA - Ghanský futbalista Emmanuel Mensah, ktorý na jeseň účinkoval v slovenskom fortunaligovom klube MFK Zemplín Michalovce a počas zimnej prestávky ho skúšali v rámci sústredenia v Turecku aj v tíme úradujúceho majstra AS Trenčín, napokon zakotvil v druhej najvyššej českej súťaži.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný ofenzívny stredopoliar (nar. 30. júna 1994) sa stal novou akvizíciou MFK Frýdek-Místek, v súčasnosti deviateho tímu tabuľky.

 

Tento klub vedie slovenský kormidelník Mikuláš Radványi a v mužstve pôsobia aj futbalisti spod Tatier Pavol Penksa, Martin Klabník, Marián Jarabica, Erik Ujlaky, Matej Ižvolt či Lukáš Ďuriška. Informácie priniesol portál sport7.sk.


Mensah na jeseň zaujal v najvyššej slovenskej súťaži svojimi driblérskymi schopnostami. Rodák z Accry odohral za Michalovce 14 ligových duelov, v ktorých predviedol až 72 úspešných driblingov - tretí najvyšší jesenný počet vo Fortuna lige. Viac mali na konte len holandský krídelník AS Trenčín Gino van Kessel (83) a srbský stredopoliar ŠK Slovan Bratislava Marko Milinkovič (79), obaja však odohrali výrazne viac minút. "V driblingu mal Mensah lepšiu úspešnosť, konkrétne až 78 percent, Milinkovič 65 a Van Kessel 53 percent. Priemerne sa v stretnutí pokúsil až o desať driblingov, z čoho mu vyšlo osem," uviedol spomenutý web sport7.sk.


Emmanuel Mensah hral v doterajšej kariére za maďarský tím Honvéd Budapešť, Moldavu nad Bodvou a spomenutý MFK Zemplín Michalovce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies