Drew Barrymore a Will Kopelman potvrdili, že sa rozvádzajú

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 09:00 • 2 min
Drew Barrymore a Will Kopelman potvrdili, že sa rozvádzajú

LOS ANGELES - Americká herečka Drew Barrymore a jej manžel Will Kopelman potvrdili správy o tom, že sa rozvádzajú.

slovakia

left justify in out

Dvojica tak spravila prostredníctvom vyhlásenia pre magazín Us Weekly. "Bohužiaľ, naša rodina sa po právnej stránke rozchádza, hoci nemáme pocit, že tým prestávame byť rodinou. Rozvod sa môže javiť ako neúspech, ale nakoniec začnete nachádzať milosť v tom, že život ide ďalej. Naše deti sú naším vesmírom a tešíme sa, že pre nás budú absolútnou prioritou po zvyšok našich životov," uviedli manželia, ktorí spolu majú dve malé dcéry.


Barrymore a Kopelman tvoria pár od roku 2011, počas nasledujúceho roka sa zasnúbili, vzali a taktiež sa im narodila prvá dcéra Olive. Jej sestra Frankie prišla na svet v apríli 2014. Začiatkom tohto mesiaca viacero zdrojov z okolia páru uviedlo, že dvojica sa plánuje rozviesť. Manželia majú údajne už nejaký čas problémy, pričom jedným z nich je aj to, že sa nevedia zhodnúť, kde budú žiť a vychovávať deti. Momentálne síce žijú v New Yorku, 41-ročná herečka by sa však chcela presťahovať do Los Angeles. Pre herečku to bude už tretí rozvod, keďže v minulosti bola vydatá aj za barmana Jeremyho Thomasa a komika Toma Greena, obe manželstvá však trvali iba niekoľko mesiacov.


Drew Blythe Barrymore sa do pamäte filmových fanúšikov vryla v roku 1982 ako malá Gertie vo filme E.T. - Mimozemšťan svojho krstného otca Stevena Spielberga. Hrala aj v snímkach Pištoľníčky (1994), Batman navždy (1995), Všetci hovoria: Milujem ťa (1996), Nepobozkaná (1999), Donnie Darko (2001), Milujte svojho zabijaka (2002), Tú starú treba zabiť! (2003), Hudba a text (2007), Sme v pohode (2009), Láska na diaľku (2010), Blended (2014) či vo dvoch filmoch o Charlieho anjeloch (2000, 2003). Za úlohy v snímkach Nezmieriteľné rozpory (1984) a Guncrazy (1992) ju nominovali na Zlatý glóbus. Toto ocenenie napokon dostala za stvárnenie Edith Bouvier Beale v televíznom filme Grey Gardens (2009). Ako režisérka sa predstavila snímkou Rollerky (2009), v ktorej si i zahrala. Barrymore je krstnou mamou Frances Bean Cobain, jediného potomka Kurta Cobaina a Courtney Love.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies