Dražičovi chýbali zápasy a nevie sa dočkať konfrontácie s Dunajskou Stredou

NETKY.SK • 11 September 2018, 15:02 • 2 min
Dražičovi chýbali zápasy a nevie sa dočkať konfrontácie s Dunajskou Stredou

BRATISLAVA - Futbalista ŠK Slovan Bratislava Dejan Dražič sa už teší na domáci zápas 8. kola najvyššej slovenskej súťaže proti Dunajskej Strede, ktorý sa odohrá na Pasienkoch v sobotu 15. septembra od 16.45 h. Pôjde o súboj bratislavského lídra tabuľky s druhým mužstvom priebežnej klasifikácie Fortuna ligy, "belasí" majú pred "žlto-modrými" momentálne dvojbodový náskok (17, resp. 15 bodov). Oba kluby sú v tejto ligovej sezóne zatiaľ bez prehry.

slovakia

left justify in out

"Uplynulý týždeň bol náročnejší, pretože na jeho konci nebol žiadny duel. Milujem zápasy, veď pre tie žije každý futbalista. Dobre sme však potrénovali, aj keď pre reprezentačné povinnosti viacerých hráčov v menšom počte ako obvykle," cituje oficiálna internetová stránka Slovana slová 22-ročného ofenzívneho stredopoliara či krídelníka Dražiča (nar. 26. septembra 1995), ktorý ďalej poznamenal: "Od začiatku tohto týždňa však už myslíme na duel s DAC, ten bude veľmi dôležitý. Spoluhráči mi povedali, že je to náš tradičný rival a viem, že sa hrá o veľa. Urobíme všetko, aby sme sa čo najlepšie pripravili a zvíťazili."

Rodák z mesta Sombor začal seniorskú futbalovú kariéru v OFK Belehrad, do Slovana prišiel v lete zo španielskej Celty Vigo a podpísal zmluvu na štyri roky - do 30. júna 2022. V silnej konkurencii sa postupne prebojoval do základnej zostavy a svojím herným prejavom nepochybne oživil ofenzívu bratislavského mužstva.

 

"Bolo pre mňa dobré, že som hneď v úvode môjho účinkovania videl na svojom poste silnú konkurenciu. Od prvého tréningu ma to nútilo ísť na maximum, chcel som bojovať o svoje miesto na trávniku. Nikdy nezabudnem na svoj premiérový štart v základnej zostave proti maltskému FC Balzan v predkole Európskej ligy, keď som prihral Andražovi Šporarovi na dva góly. Rovnako mi v pamäti zostane môj premiérový zásah do siete Trenčína (strelil ho 26. augusta pri domácej remíze 3:3 v 6. kole Fortuna ligy, pozn.). Teším sa, že som si vybudoval miesto v základe, no to nemôže byť dôvod na uspokojenie. Stále môžem hrať lepšie a počas každého tréningu makám na tom, aby to tak bolo," uviedol Dražič.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies