Draxler sa stal oficiálne Parížanom

NETKY.SK • 3 Január 2017, 16:12 • 2 min
Draxler sa stal oficiálne Parížanom

PARÍŽ - Nemecký futbalista Julian Draxler je už aj oficiálne hráčom Paríža St. Germain. Jeho príchod z Wolfsburgu potvrdil klub úradujúceho francúzskeho majstra.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný ofenzívny stredopoliar sa v meste na Seine dohodol na zmluve do júna 2021. PSG za Draxlera zaplatí podľa neoficiálnych informácií 42 miliónov eur, ďalších päť miliónov ho môžu stáť bonusy. Nemecký reprezentant prišiel do Wolfsburgu pred rokom a pol zo Schalke za 35 miliónov eur. O jeho služby mali záujem aj Arsenal či Juventus Turín.


"Prvý raz vo svojej kariére idem objavovať novú krajinu, novú ligu. Som veľmi hrdý, že moje ďalšie kroky vedú do klubu, ktorý je v Európe pojmom," uviedla nemecká akvizícia podľa oficiálnej stránky PSG. "Prestup nemeckého reprezentanta je pre nás potvrdením, že Saint Germain je pre talentovaných futbalistov atraktívna značka. Julian má všetky predpoklady na to, aby hral dôležitú rolu v našom projekte," skonštatoval prezident klubu v katarskom vlastníctve Násir Al-Chelaifi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies