Draxler sa obul do novinárov, a obvinil ich zo zlej morálky

NETKY.SK • 6 Marec 2021, 15:09 • 2 min
Draxler sa obul do novinárov, a obvinil ich zo zlej morálky

SLOVENSKO - Juraj Draxler sa, v súvislosti kauzy únosu Vietnamca, riadne obul do novinárov! Prirovnal ich k zlodejom a obvinil zo zlej morálky.

slovakia

left justify in out

Generálna prokuratúra tento týždeň potvrdila, že sa nezistili žiadne skutočnosti nasvedčujúce tomu, že by sa ktokoľvek zo Slovenskej republiky vedome podieľal na únose vietnamského občana z Nemecka.

 

img

 

Vietnamské zložky vtedy daného človeka z Nemecka do Vietnamu dostali okrem iného aj zneužitím vládneho špeciálu, ktorý slovenská strana poskytla ich vládnym predstaviteľom. Informoval Juraj Draxler na sociálnej sieti, pričom sa docela rozhonil a nasledovne sa obul do novinárov.

 

img

 

Súvisiaci článok: VIDEO J. Čižnár mieni v kauze únosu Vietnamca zbaviť mlčanlivosti 44 ľudí


"Pripomínam aj ďalšie podobné lynče. Kauza Čistý deň, kde Natália Blahová, poslankyňa za SaS (tí vždy boli na takéto veci špecialisti) zverejnila dramatický príbeh o nejakom dome hrôzy, ktorý sa nakoniec vôbec nepotvrdil. V danom zariadení došlo k niektorým pochybeniam, ktoré by si vôbec nikto nevšimol, keby sa vtedy opoziční politici a médiá nerozhodli urobiť z toho politickú kauzu. Asi tak, ako na národnej úrovni nikoho nezaujíma, ak sa niekde učiteľ vyspí so žiačkou, ale keby bol ten učiteľ aspoň vzdialený známy Fica, hmmm," komentuje na sociálnej sieti.


Spomenul aj kauzu "Hlávková", kde si tak isto zastal stranu Smer.

 

Obvinenie novinárov zo zlej morálky

 

Vzhľadom na prípad Jána Kuciaka je "trochu" neetické obviňovať novinárov, bojujúcich sa spravodlivosť zo zlej morálky, či "chrapúnstva", alebo v neposlednom rade, prirovnať ich k zlodejom.

 

img


"Ak nie veľmi morálneho tínedžera prichytíte pri klamstve ("včera si si bez dovolenia zo stola zobral 40 eur"), povie vám, že v niečom inom, pridruženom pre zmenu neklamal ("veď som hovoril, že si dnes potrebujem kúpiť rifle") a obrázok dokreslí tým, že je vlastne obeťou nejakej situácie (agresívny spolužiak mu doterajšie rifle včera natrhol) a preto celkovo v práve. A je mu jedno, že tie peniaze rodina dnes potrebovala na niečo iné, možno dokonca veľmi dôležité. Bohužiaľ, takúto morálku má veľká časť novinárov a tiež rozhodne nie malá časť národa. No a čo, že niekde vyrábame nehoráznu kauzu, my vlastne máme pravdu, lebo inde naozaj niekto z vlády kradol a celkovo je Smer zlý. A hotovo, vybavené," napísal Draxler aj na adresu novinárov.

 

img


"Ničia prvky dôvery spoločnosti, vieru vo verejne obhájiteľnú pravdu aj povesť ľudí, lebo čo?, lebo oni môžu?," vyjadril svoj názor týkajúci sa opäť novinárov.

 

Nepriamo ich obvinil z toho, že "miešajú dokopy pravdu a lži". "Je to znak chrapúňstva," dodal na záver. 

 

Súvisiaci článok: R. Kaliňák: Tvrdenia o únose sú obludnosť, je to útok na Slovensko

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies