Dravecký si vychutnal brankára, Rolinek ho chcel trestať

NETKY.SK • 19 Január 2015, 09:35 • 2 min
Dravecký si vychutnal brankára, Rolinek ho chcel trestať

TŘINEC - Veľké emócie vzplanuli v 57. min súboja českej hokejovej extraligy medzi Třincom a Spartou Praha (5:4), keď slovenský útočník Vladimír Dravecký strelil víťazný gól domácich.

slovakia

left justify in out

Po ňom si vychutnal aj súperovho brankára Filipa Novotného, ktorého okamžite išiel pomstiť kapitán Sparty Tomáš Rolinek. Chytil Draveckého pod krk a na ľade bola skoro hromadná bitka.

 

Dravecký po góle natiahol ruku a začal pokrikovať po brankárovi Sparty. "Čo? To má zostať na ľade. Vydiskutovali sme si to," uviedol pre český denník Sport Rolinek. "Ani už neviem, čo som hovoril. Nechám si to pre seba. Bolo to emotívne, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať," reagoval Dravecký a potom dodal: "Nebolo to športové, boli tam emócie. Chápem aj Rolinka. Pomstil brankára, to patrí k športu." 

 

Draveckému vadilo, že v 52. min ho rozhodcovia po kolízii s Novotným počas oslabenia poslali na trestnú lavicu, Sparta využila presilovku piatich proti trom a vyrovnala na 4:4. "Myslím si, že faul tam nebol. Bol odpískaný a trochu som potom vybuchol," priznal pre Sport Dravecký. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies