Dramatický seriál Tyran skončil po tretej sezóne

NETKY.SK • 8 September 2016, 14:39 • 2 min
Dramatický seriál Tyran skončil po tretej sezóne

HOLLYWOOD - Tretia sezóna amerického dramatického seriálu Tyran (2014 - 2016) bola jeho posledná. Informovali o tom zástupcovia televízie FX, ktorí oznámili, že jej stredajšia finálová epizóda uzavrela celý projekt.

slovakia

left justify in out

"Tvorcovia Tyrana urobili počas týchto troch sezón maximum, aby mohli americkým divákom rozpovedať aspoň malú časť z mnohých strhujúcich ľudských príbehov, ktoré sa dnes odohrávajú na Blízkom východe," uviedol v stanovisku výkonný riaditeľ FX John Landgraf a dodal, že ďakuje všetkým, ktorí sa na ňom podieľali.


Tyran sleduje lekára Barryho Al-Fayeeda, syna diktátora fiktívnej krajiny Abuddin nachádzajúcej sa na Blízkom východe. Ten sa do rodnej zeme vráti po dvadsiatich rokoch aj so svojou americkou manželkou a deťmi na svadbu svojho synovca. Po jeho príchode však otec zomiera, moc preberá jeho starší brat Jamal a Barry sa zamotáva do miestnej politickej krízy. Ako Barry sa predstavil anglický herec Adam Rayner, jeho staršieho brata stvárnil Izraelčan Ashraf Barhom. V seriáli si tiež zahrali Jennifer Finnigan, Moran Atias, Noah Silver, Alexander Karim, Melia Kreiling, Justin Kirk, Chris Noth alebo Leslie Hope.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona