DRAMATICKÉ VIDEO: Rodičia vyhadzovali deti z horiaceho domu!

NETKY.SK • 16 Január 2018, 15:39 • 2 min
DRAMATICKÉ VIDEO: Rodičia vyhadzovali deti z horiaceho domu!

ATLANTA - Dramatické zábery z požiaru v meste Avondale Estates v americkej Georgii zachytil miestny hasič s kamerou na svojej helme. Požiar bloku bol taký silný, že rodičia vyhadzovali svoje deti z balkóna do rúk hasičom.

slovakia

left justify in out

Vo veľkom bytovom komplexe neďaleko Atlanty horelo už začiatkom januára, píše server Novinky.cz. Dych vyrážajúce video jedného z hasičov však zverejnili až teraz. Na záberoch je vidieť, ako muž stojaci na rebríku hádže dieťa hasičovi na zem a ten ho chytá do náručia. Požiar bol vraj taký intenzívny, že nebol čas deti znášať postupne, a tak ich ľudia hádzali hasičom do náručia. 

 

"Chytali sme deti doslova ako loptu v americkom futbale. Na balkónoch boli ľudia, ktorí nám svoje deti hádzali priamo do náriučia. Niektorí hasiči nerobili nič iné, bolo to neuveriteľné," povedal pre agentúru Reuters hasič Erik Jackson.

 

Odhaduje, že o domov prišlo zhruba 50 ľudí. Pri požiari sa zranili 4 dospelí a 8 detí.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies