Dramatické chvíle počas audiencie u pápeža! Muža odviedli žandári

NETKY.SK • 2 Február 2022, 12:51 • 2 min
Dramatické chvíle počas audiencie u pápeža! Muža odviedli žandári

VATIKÁN - Stredajšiu generálnu audienciu u pápeža Františka vo Vatikáne prerušil muž vo veku medzi 40 až 50 rokov, ktorý predtým sedel osamote v zadných radoch audienčnej sály.

slovakia

left justify in out

Muž si zrazu sňal z tváre rúško a v angličtine kričal: „Toto nie je Božia cirkev!“ Na tento incident zareagovali vatikánski žandári, ktorí ho zo sály vyviedli, informuje agentúra Reuters. 

 

imgimg

 

Pápež si síce všimol kričiaceho muža, avšak nie je isté, či zachytil aj jeho slová, konštatuje Reuters. Po tom, čo muža vyviedli z auly, pápež vyzval prítomných, aby sa zaňho spoločne pomodlili. „Počuli sme kričať osobu, ktorá mala nejaký problém – neviem, či fyzický, psychický alebo duchovný. Avšak je to náš brat, ktorý má problém,“ povedal pápež.

 

Prečítajte si tiež: Whoopi Goldberg má problémy pre vyjadrenie o holokauste

 

„Chcel by som skončiť modlitbou zaňho, za nášho úbohého trpiaceho brata. Pretože ak kričal, je to preto, lebo trpí. Nebuďme hluchí k potrebám tohto brata,“ dodal.

 

img

 

Možno vás zaujme: Psy a mačky namiesto detí? Pápež František v tom má jasno




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies