Dráma v utečeneckom tábore v Nemecku: Polícia musela zastreliť nebezpečného Iračana

NETKY.SK • 28 September 2016, 10:18 • 2 min
Dráma v utečeneckom tábore v Nemecku: Polícia musela zastreliť nebezpečného Iračana

BERLÍN - Polícia zastrelila v berlínskom utečeneckom tábore 29-ročného Iračana po tom, čo medzi ním a ďalším obyvateľom tábora došlo k hádke. S odvolaním sa na políciu o tom informovala dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Polícia Iračana zastrelila po tom, ako sa s nožom v ruke vrhol na 27-ročného obyvateľa tábora pakistanského pôvodu. Toho polícia práve odvádzala v putách z objektu.

 

Podľa svedkov mal Pakistanec sexuálne napadnúť mladé dievča, údajnú dcéru 29-ročného Iračana. Svedkovia udalosti tvrdia, že keď polícia odvážala Pakistanca k policajnému autu, otec dievčaťa sa ho pokúsil bodnúť nožom. Predtým, ako ho zasiahlo niekoľko policajných guliek, kričal na údajného násilníka: "Toto neprežiješ!"

 

Iračan zomrel o niekoľko hodín neskôr v nemocnici, zatiaľ čo 27-ročný Pakistanec je vyšetrovaný za údajný útok na dievča, ktoré je podľa polície v rukách poradenských orgánov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona