Dráma v Prievidzi: Muž sa vyhrážal svojej manželke a dcére zabitím

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 11:47 • 2 min
Dráma v Prievidzi: Muž sa vyhrážal svojej manželke a dcére zabitím

PRIEVIDZA - Z prečinu nebezpečného vyhrážania sa obvinil 30. júna poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Prievidzi 43-ročného muža z okresu Prievidza.

slovakia

left justify in out

"Obvinený muž 30. júna popoludní opakovane vulgárne nadával svojej manželke a vyhrážal sa jej zabitím, ak mu nedá peniaze. Po žene hodil aj zväzok kľúčov," informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

 

Podľa jeho ďalších slov žena následne odišla spolu s dcérou do obchodu a keď sa vrátili, obvinený im začal nadávať a vyhrážať sa im zabitím. "Počas incidentu hodil po manželke ručný plastový postrekovač na osvieženie vzduchu. Poškodené ženy neutrpeli žiadne zranenia, ale obvinený u nich vzbudil dôvodnú obavu o svoj život," doplnil. Mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies