Dráma v priamom prenose. Moderátor TA3 Dolinský skolaboval

NETKY.SK • 21 Marec 2021, 13:30 • 2 min
Dráma v priamom prenose. Moderátor TA3 Dolinský skolaboval

BRATISLAVA – Moderátor televízie TA3 Norbert Dolinský, skolaboval v priamom prenose počas nedeľnej relácie V politike.

slovakia

left justify in out

Iba pár minút od začiatku politickej relácie V Politike prišlo moderátorovi nevoľno. V jednom momente stíchol a veľmi zbledol, čo si ako prvý všimol poslanec NR SR Ľuboš Blaha.

 

To ho už začala ratovať poslankyňa zo strany SaS Jana Bittó Cigániková (SaS). Hneď ako spozorovala, že s moderátorom Dolinským nie je niečo v poriadku, vyzvala, aby si sadol a privolali mu pomoc.

 

Následne televízia vysielanie prerušila na približne 10 minút. Keďže sa moderátorovi po pár minútach uľavilo, v diskusiách sa pokračovalo avšak v skrátenom režime. Do štúdia prijal totiž pozvanie politický analytik Eduard Chmelár, ten však vo vysielaní nevystúpil.

 

„Áno, Norovi Dolinskému prišlo počas vysielania nevoľno, preto sme prerušili diskusiu naživo. Avšak veríme, že išlo len o krátku indispozíciu, keďže sa rozhodol, že po prestávke sa vráti k moderovaniu relácie,“ vysvetlila pre Nový Čas riaditeľka komunikácie a strategického vývoja TA3 Oľga Dúbravská.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies