Dráma v Považskej Bystrici: Muž sa členom rodiny vyhrážal, že ich zabije dýkou

NETKY.SK • 21 September 2016, 15:44 • 2 min
Dráma v Považskej Bystrici: Muž sa členom rodiny vyhrážal, že ich zabije dýkou

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Obvineniu z prečinu nebezpečného vyhrážania čelí 32-ročný muž, ktorý aktuálne žije v okrese Považská Bystrica. Ten ešte 18. septembra ráno vulgárne nadával svojej matke a následne aj svojej 21-ročnej sestre a jej priateľovi, informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej uviedla, muž sa okrem toho poškodeným vyhrážal ujmou na zdraví, tiež vzal zo stola veľký sklený popolník z hrubého skla a zaháňal sa ním na svoju sestru, ktorá zo strachu utiekla do inej izby a s ňou aj jej matka a jej priateľ. Odtiaľ zavolali políciu. "Medzitým sa všetkým trom opakovane vyhrážal, že ich zabije dýkou, ak vyjdú z izby. Všetci traja boli zamknutí v izbe až do príchodu polície," doplnila.

 

Policajti následne obvinenému obmedzili osobnú slobodu a po vykonaní potrebných procesných úkonov ho umiestnili do cely. "Za uvedený skutok mužovi hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Na súd si na základe rozhodnutia sudcu Okresného súdu v Považskej Bystrici počká vo väzbe," dodala trenčianska krajská policajná hovorkyňa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies