Dráma v Ostrave: Česká polícia zastrelila dlžníka, ktorý pri exekúcii postrelil troch ľudí

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 12:50 • 2 min
Dráma v Ostrave: Česká polícia zastrelila dlžníka, ktorý pri exekúcii postrelil troch ľudí

OSTRAVA - Polícia v Ostrave zastrelila dnes dlžníka, ktorý pri exekúcii postrelil súdneho exekútora, jednu ženu a jedného policajta. Informoval o tom server Novinky.cz, ktorý uvádza, že susedia označili dlžníka za bývalého policajta.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa polície Gabriela Holčáková potvrdila, že pri výkone exekúcie došlo k streľbe a polícia vyšetruje násilný trestný čin.

 

Novinky.cz píšu, že dlžník zaútočil na ľudí z dlhej strelnej zbrane. Polícia, ktorá asistovala pri jeho vysťahovaní z domu v Sliezskej Ostrave, streľbu opätovala a muža zabila.

 

Polícia sa odmietla k osobe páchateľa vyjadriť.

 

Hovorca záchranárov Ladislav Lang potvrdil dvoch zranených: 51-ročný muž a 37-ročná žena utrpeli podľa jeho slov stredne závažné zranenia dolnej končatiny, obaja sú mimo ohrozenia života.

 

Denník Právo uvádza, že v čase exekúcie sa v dome nachádzala partnerka strelca a jej dospelý syn, ten ale utiekol, polícia po ňom pátra.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona