Dráma v Nových Zámkoch: Žena skočila do rieky a pokúsila sa o samovraždu

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 16:37 • 2 min
Dráma v Nových Zámkoch: Žena skočila do rieky a pokúsila sa o samovraždu

NOVÉ ZÁMKY - Policajti a hasiči z Nových Zámkov zachraňovali 60-ročnú ženu, ktorá v pondelok (3. 4.) ráno približne o 9.10 h skočila z mosta na Nábrežnej ulici v Nových Zámkoch do rieky Nitra a pokúsila sa tak o samovraždu.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková, policajti v čase o 9.17 h prijali dané oznámenie a na predmetné miesto vyslali hliadku.

 

"Po príchode na miesto zistili, že menovaná skočila do rieky Nitra, pričom na mieste udalosti sa už nachádzala rýchla zdravotná pomoc (RZP) a jednotka Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Nové Zámky," povedala Čuháková.

 

Ženu v čase o 10.10 h našli vo vode približne 20 metrov od mosta. "Príslušníci HaZZ ju s pomocou člna z vody vytiahli a RZP odovzdali živú a bez zjavných zranení. Následne ju previezli do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Nových Zámkoch, kde ju hospitalizovali," ukončila hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies