Dráma v Nemecku: Neúspešný žiadateľ o azyl pri deportácii vzal rukojemníkov

NETKY.SK • 19 Január 2018, 14:04 • 2 min
Dráma v Nemecku: Neúspešný žiadateľ o azyl pri deportácii vzal rukojemníkov

Rodina neúspešných žiadateľov o azyl, ktorá mala byť deportovaná z Nemecka, si počas pokusu o ich presun vzala rukojemníkov.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok o pol štvrtej ráno prišli dvaja policajti spoločne s doktorom a zamestnancom imigračného úradu do zariadenia pre migrantov, aby vyriešili deportáciu rodiny z moslimského Azerbajdžánu. Situácia sa vymkla z ruky, keď jeden člen rodiny vzal policajtovi jeho príručnú zbraň a vzal ich ako rukojemníkov, informuje Die Welt.

 

Rodina, korá pozostávala z oboch rodičov, dvoch dcér a jedného návštevníka, sa potom zabarikádovala aj s rukojemníkmi vo svojej ubyovni. Muž, ktorý vzal pištoľ, z nej počas incidentu niekoľkokrát vystrelil, ale nikto nebol zranený, píše server Stredoevropan.cz. Polícia zavolala ozbrojené posily, ale skôr, než zásahová jednotka udrela, sa azylanti vzdali.

 

Keď potom vstúpila do zariadenia polícia, našla matku, ktorá sa pobodala a zatkla otca, jednu z dcér a návštevníka. Ženu previezli do nemocnice na ošetrenie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona