Dráma v Malackách: Polícia zachraňovala muža, ktorý chcel skočiť zo žeriava

NETKY.SK • 13 Máj 2017, 12:17 • 2 min
Dráma v Malackách: Polícia zachraňovala muža, ktorý chcel skočiť zo žeriava

BRATISLAVA - Polícii sa spolu s hasičmi podarilo zachrániť muža, ktorých chcel v Malackách ukončiť svoj život skokom zo žeriava. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

"V piatok (12.5.) krátko po 20.30 h boli hliadky Policajného zboru vyslané na Štúrovu ulicu do Malaciek, kde sa podľa prijatého oznámenia mal nachádzať 50-ročný muž, ktorý chcel skokom zo žeriava ukončiť svoj život," povedala Mihalíková.

S pomocou vysokozdvižnej hasičskej plošiny sa policajný vyjednávač priblížil k mužovi, ktorý sa nachádzal na ramene žeriava, a začal s ním komunikovať. "Po takmer 2,5-hodinovom vyjednávaní muž od svojho zámeru upustil a krátko pred polnocou zišiel po rebríku žeriava na zem. Po úspešnom ukončení vyjednávania bol muž odovzdaný do starostlivosti záchranárom rýchlej zdravotnej pomoci," dodala Mihalíková.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona