Dráma v lietadle: Zadržali dvoch cestujúcich

NETKY.SK • 11 Január 2019, 10:01 • 2 min
Dráma v lietadle: Zadržali dvoch cestujúcich

SAN FRANCISCO - Na kalifornskom medzinárodnom letisku v Oaklande vo včerajších hodinách zadržali dvoch cestujúcich z lietadla, ktoré tam muselo pristáť pre nepriaznivé počasie. Hovorkyňa letiska Keonnis Taylor uviedla, že let 622 spoločnosti Aeromexico z mesta Guadalajara mieril do San Francisca, no pre hmlu ho odklonili do Oaklandu.

slovakia

left justify in out

Lietadlo zostalo stáť na letisku približne štyri hodiny, pričom cestujúci sa začali sťažovať na klimatizáciu a tiež na to, že nedostali jedlo ani vodu. Niektorí z nich telefonovali na políciu a tvrdili, že ich držia na palube proti ich vôli.

 


Kancelária šerifa v Alameda County musela navyše reagovať na správy o nedisciplinovanom pasažierovi, ktorý sa dožadoval otvorenia dverí, pričom posádka sa ho snažila zastaviť. Muža spolu s ďalším cestujúcim zadržali, no po dohovore ich nakoniec nezatkli.
Jedna žena mala problémy s dýchaním, poskytli jej kyslík a museli ju hospitalizovať. Cestujúcich napokon popoludní pustili k terminálu.

 


Zástupcovia letiska uviedli, že je na leteckej spoločnosti, či v takýchto prípadoch počká na zlepšenie počasia a stroj bude pokračovať do plánovaného cieľa alebo cestujúcich nechá vystúpiť na inom mieste. Predstavitelia Aeromexico zase tvrdia, že potrebovali špeciálne povolenie od zástupcov letiska na to, aby mohli pasažierov pustiť z lietadla.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona