Dráma v Helsinkách: Auto vrazilo do skupiny ľudí, niektorí sú v kritickom stave

NETKY.SK • 31 December 2016, 17:58 • 2 min
Dráma v Helsinkách: Auto vrazilo do skupiny ľudí, niektorí sú v kritickom stave

HELSINKI - Do skupiny ľudí vo fínskej metropole Helsinki vrazilo dnes auto. Podľa agentúry DPA, ktorá sa odvolala na políciu, utrpeli zranenia štyria ľudia, najmenej jeden z nich vážne.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo na východnom predmestí Herttoniemi, v blízkosti stanice metra Siilitie. Auto zišlo z cesty na chodník, kde vrazilo do skupiny ľudí a potom "v relatívne vysokej rýchlosti" do najmenej siedmich zaparkovaných vozidiel, tvrdí polícia.

 

 

 

Podľa predbežného vyšetrovania vodič vo veku cez 30 rokov stratil kontrolu nad vozidlom v dôsledku náhlych zdravotných problémov. Požitie alkoholu alebo drog u neho nezistili. Utrpel ľahké zranenia a previezli ho do nemocnice.

 

 

Server britského denníka Metro s odvolaním sa na fínske médiá predtým informoval, že pri incidente utrpelo zranenia najviac sedem ľudí a traja z nich sú v kritickom stave.

 

Server ďalej uviedol, že dotyčného vodiča polícia zadržala a vzala do vyšetrovacej väzby. Podľa polície ale nič nenasvedčuje tomu, že by bolo išlo o úmyselný čin. Domnieva sa, že išlo o nehodu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies