Dráma v autobuse: Číňan dobodal troch ľudí!

NETKY.SK • 20 August 2013, 12:39 • 2 min
Dráma v autobuse: Číňan dobodal troch ľudí!

PEKING - Troch ľudí pripravil o život a dvanástim ďalším spôsobil zranenia muž ozbrojený nožom, ktorý zaútočil na cestujúcich v autobuse v meste An-jang v strednej časti Číny. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na čínsku políciu.

slovakia

left justify in out

K útoku v autobuse došlo v pondelok a páchateľa zadržali, v súčasnosti sa nachádza vo väzbe. Motív jeho činu nebol bezprostredne známy. Medzi obeťami je jedno dieťa a dvaja tínedžeri. Nie je jasné, či si útočník zámerne vyberal mladých ľudí. Páchatelia predchádzajúcich podobných útokov napádali deti - niektorí z pomsty alebo jednoducho v slepom hneve.

Pozorovatelia útoky pripisujú chronicky chabému systému zdravotnej starostlivosti v súvislosti s duševným zdravím, ktorý často zlyháva v diagnostike a liečení tých, ktorí to potrebujú, píše AP. Minulý mesiac dobodal v Číne páchateľ ozbrojený nožom šesť ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies