Dráma v Austrálii: Skupina ľudí nadvihla auto, pod ktorým bola uväznená matka s bábätkom

NETKY.SK • 13 November 2015, 09:10 • 2 min
Dráma v Austrálii: Skupina ľudí nadvihla auto, pod ktorým bola uväznená matka s bábätkom

SYDNEY - Dav okolostojacich ľudí dnes v austrálskom meste Newcastle zdvihol auto z matky a jej bábätka uväznených pod týmto vozidlom, ktoré ich zrazilo, keď kráčali okolo kaviarne. Píše o tom agentúra DPA s odvolaním a na informácie austrálskej stanice ABC.

slovakia

left justify in out

Svedkovia uviedli, že auto nacúvalo z parkoviska do kaviarne, popritom narazilo do zaparkovaného vozidla a zrazilo na zem ženu, ktorá niesla dieťa.

 

Majiteľ vedľajšej krčmy Mark Chegwidden takisto pomáhal vytiahnuť ženu spod auta. "Zavolali sme záchrannú službu so zdvihákom, ale potom sme všetci prišli k záveru, že bude rýchlejšie a pohotovejšie, ak vozidlo všetci zdvihneme. Nakoniec sa nás našlo 15 ľudí a spoločne sme ho nadvihli," uviedol Chegwidden pre ABC.

"Len sme ho nadvihli a jeden odvážny muž skočil podeň a vytiahol ju von," opísal dramatickú situáciu Chegwidden. "Dieťa malo škrabance na celej hlave a malo ju aj poriadne zakrvavenú. Žena bola tiež celá poudieraná a doškriabaná," pokračoval majiteľ krčmy.

 

"Veľa nerozprávala, len ležala na chrbte - s úľavou, že sa dostala spod auta a jej dieťa je v poriadku," dodal.

Polícia informovala, že matku a dieťa odviezli do nemocnice. Matka-dvadsiatnička má zlomeniny, dieťa budú lekári pozorovať kvôli prípadným zraneniam hlavy.

 

Vodiča-sedemdesiatnika odviedla polícia na testy na alkohol. Vyšetrovanie prípadu prebieha.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies