Dráma pri Ivanke: Policajti pomáhli žene, ktorá skočila do jazera za mužom. Hasiči ho vytiahli mŕtveho

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 10:36 • 2 min
Dráma pri Ivanke: Policajti pomáhli žene, ktorá skočila do jazera za mužom. Hasiči ho vytiahli mŕtveho

BRATISLAVA - Dramatické chvíle sa odohrali včera večer pri jazere neďaleko obce Ivanka pri Dunaji. Policajti tam ratovali ženu snažiacu sa zachrániť muža, ktorý skočil do jazera a nevynoril sa. Neskôr ho, žiaľ, vytiahli hasiči z vody mŕtveho.

slovakia

left justify in out

V pondelok  večer pred ôsmou hodinou bola vyslaná hliadka Policajného zboru  k jazeru Šutrovňa v katastrálnom území obce Ivanka pri Dunaji. Na základe prijatého oznámenia na tiesňovú linku sa mal muž po skoku do tohto jazera už nevynoriť. Následne sa na miesto dostavili všetky záchranné zložky.

 

"Policajti po príchode spozorovali rozrušenú ženu, ktorá sa rozbehla do jazera. Z obavy o jej život a zdravie policajti okamžite skočili do vody a ženu brániacu sa pomoci vytiahli na breh. 40-ročnej žene záchranári poskytli prvú pomoc a za účelom vykonania ďalších vyšetrení ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc," informovala Netky Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave

 

Telo muža krátko pred 21.15 hod vytiahli z jazera príslušníci Hasičského a záchranného zboru. "Ohliadajúci lekár skonštatoval u 26-ročného muža z Ružomberka smrť a na zistenie  presnej príčiny odporučil vykonať pitvu," povedala hovorkyňa. 

 

Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Bernolákovo  už v tejto súvislosti začal  trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies