Dráma pod Tatrami: Opitý muž chcel vyhodiť ženu so synom a podpáliť dom, skončil v cele

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 12:18 • 2 min
Dráma pod Tatrami: Opitý muž chcel vyhodiť ženu so synom a podpáliť dom, skončil v cele

LIPTOVSKÁ TEPLIČKA – Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu nebezpečného vyhrážania, ktorého sa dopustil 46-ročný Marián z obce Liptovská Teplička, okres Poprad.

slovakia

left justify in out

Ten sa v nedeľu (27.3.) podvečer vyhrážal manželke a synovi, že podpáli ich rodinný dom. TASR o tom dnes informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

 

"Muž sa pod vplyvom alkoholu vyhrážal svoje manželke a synovi, aby sa do hodiny zbalili a odišli z domu. V prípade, že to neurobia, tak podpáli ich dom. Žena sa zľakla a privolala políciu," uviedla hovorkyňa.

 

Ako doplnila, privolaná policajná hliadka muža podrobila dychovej skúške na alkohol. "Namerala mu 1,25 promile. Muž bol následne zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala Migaľová. Mužovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona