Dráma na palube z Miami a do Milána: Pri turbulenciách sa zranilo sedem ľudí

NETKY.SK • 25 Január 2016, 06:41 • 2 min
Dráma na palube z Miami a do Milána: Pri turbulenciách sa zranilo sedem ľudí

TORONTO - Dopravné lietadlo spoločnosti American Airlines presmerovali v nedeľu na letisko vo východnej Kanade po tom, ako sa dostalo do silnej turbulencie. Sedem ľudí previezli do nemocnice, informovala s odvolaním sa na aerolínie agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Let z amerického Miami do talianskeho Milána s 203 ľuďmi na palube pristál večer miestneho času v meste St. John's na ostrove Newfoundland, kde ho už čakali pohotovostné vozidlá a sanitky.

 

 

"Prekonali nejaké turbulencie, čo viedlo k zraneniam, preto sa odklonili," uviedla hovorkyňa medzinárodného letiska v St. John's.

 

American Airlines následne v oznámení uviedli, že do nemocnice previezli troch členov posádky a štyroch pasažierov "na ďalšie posúdenie". K rozsahu zranení sa spoločnosť nevyjadrila. Dodala však, že v čase turbulencie platil v lietadle pokyn pripútať sa.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies