Dráma na palube lietadla: Cestujúci vtrhol do pilotnej kabíny počas letu!

NETKY.SK • 3 September 2016, 07:13 • 2 min
Dráma na palube lietadla: Cestujúci vtrhol do pilotnej kabíny počas letu!

ALEXANDRIA - Cestujúceho egyptskej leteckej spoločnosti Air Cairo zadržali v piatok bezpečnostné zložky za vtrhnutie do pilotnej kabíny lietadla počas letu. Na palube sa nachádzalo 150 pasažierov. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Lietadlo nízkonákladového prepravcu Air Cairo, ktorý je dcérskou spoločnosťou EgyptAir, smerovalo zo saudskoarabskej metropoly Rijád do egyptskej Alexandrie. Narušiteľ nebol ozbrojený.

 

"Posádka skontrolovala, či cestujúci nemal pri sebe čokoľvek, čo by mohlo ohroziť bezpečnosť cestujúcich," uvádza sa vo vyhlásení EgyptAir.

 

Pilot o incidente upovedomil letisko v Alexandrii, kde okamžite vyhlásili stav pohotovosti. Votrelca zadržali po pristátí.

 

V máji tohto roka sa lietadlo spoločnosti EgyptAir smerujúce z Paríža do Káhiry zrútilo do Stredozemného mora, pričom zahynulo všetkých 66 osôb na palube. Príčina nehody dosiaľ nie je známa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona