Dráma na Floride: Štartujúce letadlo začalo horieť, 15 ľudí hospitalizovali

NETKY.SK • 30 Október 2015, 06:31 • 2 min
Dráma na Floride: Štartujúce letadlo začalo horieť, 15 ľudí hospitalizovali

MIAMI - Pätnásť ľudí utrpelo zranenia pri požiari lietadla, ktoré začalo horieť počas rolovania na štart v americkom štáte Florida. Oznámila to dnes televízna stanica NBC Miami s odvolaním sa na miestne úrady.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo na medzinárodnom letisku Fort Lauderdale-Hollywood. Horieť začalo lietadlo americkej spoločnosti Dynamic International Airways so 101 cestujúcimi na palube.

 


Boeing 767 mal odletieť do venezuelskej metropoly Caracas. Príčinou požiaru, ktorý sa podarilo rýchlo uhasiť, bol zrejme únik paliva z lietadla. Udalosť si vynútila krátkodobé uzavretie celého letiska.

 


Pasažieri a členovia posádky sa evakuovali z horiaceho lietadla pomocou núdzových šmýkačiek. Do nemocníc previezli celkovo 15 ľudí, prevažne ľahšie zranených. Jedna osoba utrpela vážne popáleniny.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies