Dráma na dorasteneckom zápse Senica Bardejov: Rozhodca zachránil život dorastencovi!

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 12:02 • 2 min
Dráma na dorasteneckom zápse Senica Bardejov: Rozhodca zachránil život dorastencovi!

BARDEJOV - Slovenský futbalový rozhodca Peter Ziemba zachránil v utorok život dorastencovi FK Senica Matejovi Kosorínovi v stretnutí I. ligy staršieho dorastu v Bardejove (2:2). Podľa informácie Slovenského futbalového zväzu (SFZ) mu vytiahol zapadnutý jazyk.

slovakia

left justify in out

"Ide o hráča menom Matej Kosorín, brat Jakuba Kosorína. Pri jednom súboji spadol nekoordinovane na zem a udrel si hlavu. Podľa všetkého mal silný otras mozgu a drobné krvácanie do mozgu. Pri páde mu zapadol takisto jazyk a rozhodca mu ho priamo na ihrisku vytiahol, za čo mu ďakujeme a čím výrazne pomohol k záchrane ľudského života," citoval SFZ Milana Ondruša z FK Senica, ktorý dodal: "Matej bol pri páde pri vedomí, ale svojich spoluhráčov vraj nespoznával. Po zranení bol okamžite prevezený do bardejovskej nemocnice, kde leží aj teraz a podrobuje sa ďalším vyšetreniam. V ďalších hodinách budeme múdrejší."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies