Drakeov nový mixtape vyjde aj vo fyzickej podobe

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 12:46 • 2 min
Drakeov nový mixtape vyjde aj vo fyzickej podobe

KANADA - Kanadský rapper a herec Drake oznámil, že 21. apríla vydá svoj aktuálny mixtape If You're Reading This It's Too Late aj vo fyzickej podobe.

slovakia

left justify in out

Nahrávka sa pôvodne dostala na trh 13. februára iba v digitálnej verzii, pričom okamžite dobyla americký rebríček Billboard 200. Ďalšie podrobnosti o fyzickej verzii mixtapeu zatiaľ nezverejnil, nahrávka však údajne bude obsahovať aj bonusové skladby How About Now a My Side, ktoré sa na nej pôvodne nenachádzali. Drake okrem toho prezradil, že na prelome mája a júna absolvuje krátke severoamerické turné, počas ktorého odohrá šesť koncertov. Ako predskokan sa na nich predstaví Future.

 

Dvadsaťosemročný Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011) a Nothing Was The Same (2013), ktoré sa všetky umiestnili na prvej priečke rebríčka Billboard 200. Tento rok by mal vydať ešte aj štúdiovku Views From The 6. Na konte má jednu Grammy, osem BET Awards či päť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies