Drakea žaluje producent, ktorého dal údajne zbiť

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 12:07 • 2 min
Drakea žaluje producent, ktorého dal údajne zbiť

LOS ANGELES - Americký hudobný producent Detail zažaloval kanadského rappera Drakea, ktorý údajne nariadil svojmu bodyguardovi, aby ho zbil. Dôvodom malo byť producentovo odmietnutie Drakeovej ponuky, aby pracoval výhradne s ním.

slovakia

left justify in out

Detail, vlastným menom Noel Fisher, tvrdí, že Drake ho požiadal o výhradnú spoluprácu v roku 2014. Producent, ktorý má na konte spolupráce s interpretmi ako Beyoncé, Lil Wayne, Akon či Wiz Khalifa, však ponuku odmietol, pretože nechcel nahrávať iba s jedným hudobníkom. Drake ho následne v júni 2014 pozval do svojej rezidencie v kalifornskom meste Calabasas, aby prediskutovali iné možnosti spolupráce. Detail však v žalobe tvrdí, že po tom, ako tam prišiel, 29-ročný rapper nariadil svojmu bodyguardovi s prezývkou Chubbs, aby ho zbil. Bodyguard ho údajne udrel do tváre, pričom mu zlomil čeľusť. Detail, ktorý sa podieľal aj na Drakeovej tretej štúdiovke Nothing Was The Same (2013), žiada za toto napadnutie bližšie nešpecifikované odškodné.


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a Views (2016). Okrem toho má na konte napríklad aj mixtapey If You're Reading This It's Too Late (2015) a What A Time To Be Alive (feat. Future) (2015), pričom posledných šesť menovaných nahrávok sa umiestnilo na prvej priečke rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, deväť BET Awards či šesť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona