Drake zverejnil VIDEO k piesni Child's Play

NETKY.SK • 5 September 2016, 11:31 • 2 min
Drake zverejnil VIDEO k piesni Child's Play

LOS ANGELES - Kanadský rapper Drake zverejnil videoklip k piesni Child's Play.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný interpret prezentuje vo viac ako dvanásťminútovej novinke skladbu v striptízovom klube alebo v reštaurácii s jedlom a vínom na tvári po tom, ako sa pohádal s priateľkou, ktorú stvárnila Tyra Banks. Na réžii klipu spolupracovali Drake a Carlos "Spiff Tv" Suarez.

 

Skladba Child's Play sa nachádza na albume Views, ktorý rapper vydal tento rok v apríli. Z nahrávky pochádzajú aj single Hotline Bling, One Dance, Pop Style, Controlla a Too Good, na ktorom sa podieľala Rihanna.

 

 

Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001 - 2015), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a spomínanú Views. Okrem toho má na konte napríklad aj mixtapey If You're Reading This It's Too Late a What A Time To Be Alive (feat. Future) (2015), pričom posledných šesť menovaných nahrávok sa umiestnilo na prvej priečke rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, dvanásť BET Awards či šesť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies