Drake zverejnil skladbu Trophies

NETKY.SK • 30 December 2013, 14:54 • 2 min
Drake zverejnil skladbu Trophies

KANADA - Na jej nahrávaní sa ako producent podieľal americký rapper Hit-Boy.

slovakia

left justify in out

Kanadský herec a rapper Drake zverejnil štúdiovú verziu skladby s názvom Trophies, ktorú už fanúšikom predviedol na koncertoch. Dvadsaťsedemročný interpret pieseň pôvodne pripravil pre svoj aktuálny album Nothing Was the Same, no napokon sa mu tam vraj nehodila. Na jej nahrávaní sa ako producent podieľal americký rapper Hit-Boy. Drake okrem toho len deň pred tým zverejnil tiež remix Soulja Boyovej skladby We Made It.

Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, po odchode zo strednej školy začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001). Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, postupne vydal štúdiové albumy Thank Me Later (2010), Take Care (2011) a spomínaný Nothing Was The Same (2013), ktoré sa všetky umiestnili na prvej priečke amerického rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, štyri Juno Awards, päť BET Awards či dve Teen Choice Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu Degrassi: The Next Generation objavil napríklad v snímkach Charlie Bartlett (2007) alebo Breakaway (2011). 

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies