Drake zrušil všetky stretnutia s fanúšikmi

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 15:34 • 2 min
Drake zrušil všetky stretnutia s fanúšikmi

BRATISLAVA - Kanadský spevák a rapper Drake zrušil všetky VIP vstupenky na jeho Summer Sixteen Tour, ktoré pôvodne okrem miest v prvých piatich radoch zahŕňali aj stretnutie s interpretom.

slovakia

left justify in out

Oficiálnym dôvodom sú "problémy s časovým harmonogramom". Namiesto Drakea sa tak s fanúšikmi stretne predskokan Future. Ceny VIP vstupeniek sa pohybovali do 1000 dolárov (v prepočte približne 885,70 eur) a všetkým, ktorí si ich zakúpili, vrátia peniaze.


Okrem 29-ročného rodáka z Toronta zrušil prednedávnom stretnutia s fanúšikmi aj kanadský spevák Justin Bieber. Údajne ho vyčerpávali a bol pre ne nešťastný. Práve podobné stretnutie s fanúšikmi sa pritom nedávno stalo osudným pre speváčku Christinu Grimmie, ktorú počas autogramiády po koncerte v Orlande zavraždil Kevin James Loibl.


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a Views (2016).

 

Okrem toho má na konte napríklad aj mixtapey If You're Reading This It's Too Late (2015) a What A Time To Be Alive (feat. Future) (2015), pričom šesť jeho nahrávok sa umiestnilo na prvej priečke rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, deväť BET Awards či šesť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies