Drake predstavil videoklip ku skladbe Sneakin

NETKY.SK • 14 November 2016, 12:11 • 2 min
Drake predstavil videoklip ku skladbe Sneakin

BRATISLAVA - Kanadský rapper, spevák a herec Drake zverejnil videoklip ku skladbe Sneakin, v ktorej hosťuje rapper 21 Savage. Vo vyše štvorminútovej novinke sa obaja interpreti pýšia šperkmi či autami a spolu s priateľmi sa zabávajú na párty, pričom im robia spoločnosť viaceré ženy. Priaznivci 30-ročného rappera si môžu pozrieť jeho najnovší počin prostredníctvom služby Apple Music.

slovakia

left justify in out

Rodák z Toronta predstavil skladbu Sneakin minulý mesiac počas relácie OVO Sound Radio v internetovom rádiu Beats 1, pričom ponúkol aj skladby Two Birds One Stone a Fake Love. Všetky tri sa budú nachádzať na pripravovanej kompilácii More Life, ktorá sa dostane na trh v decembri. Okrem Drakea by sa mali na projekte podieľať aj viacerí interpreti, ktorí spolupracujú s jeho labelom OVO Sound.

 

 

Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001 - 2015), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a Views (2016). So všetkými štyrmi albumami, ako aj s mixtapemi If You're Reading This It's Too Late (2015) a What A Time To Be Alive (feat. Future) (2015), dobyl americký rebríček Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, dvanásť BET Awards či šesť Juno Awards. V októbri ovládol s rekordnými trinástimi nomináciami zoznam tohtoročných kandidátov na American Music Awards, čím prekonal zosnulého Michaela Jacksona. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona