Drake predstavil novú skladbu s Beyoncé

NETKY.SK • 5 Október 2015, 12:55 • 2 min
Drake predstavil novú skladbu s Beyoncé

BRATISLAVA - Kanadský rapper Drake predstavil novú pieseň s názvom Can I, ktorú nahral v spolupráci s americkou speváčkou Beyoncé.

slovakia

left justify in out

Kompletnú verziu skladby zverejnil 28-ročný interpret prostredníctvom amerického rádia Beats 1, kde má vlastnú hudobnú šou OVO Sound.
Neoficiálna verzia skladby unikla na verejnosť už v máji, prostredníctvom služby SoundCloud. Dvojica spolu nahrala aj pieseň Mine, ktorá sa objavila na interpretkinej eponymnej štúdiovke z roku 2013. Speváčka tiež inšpirovala rappera pri tvorbe skladby Girls Love Beyoncé, na ktorej sa podieľal aj James Fauntleroy.

 


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013), If You're Reading This It's Too Late (2015) a 20. septembra prekvapil mixtapeom s Futureom s názvom What A Time To Be Alive, pričom všetky sa umiestnili na prvej priečke rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, deväť BET Awards či päť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona