Drake pre zranený členok odložil zvyšok severoamerického turné

NETKY.SK • 11 Október 2016, 12:25 • 2 min
Drake pre zranený členok odložil zvyšok severoamerického turné

BRATISLAVA - Kanadský rapper, spevák a herec Drake musel pre zranenie členku odložiť zvyšok severoamerického turné Summer Sixteen.

slovakia

left justify in out

Ide konkrétne o koncerty v New Yorku (11. a 12. októbra) a v Newarku (15. októbra), pričom 29-ročný interpret pre spomínané zdravotné problémy už skôr odložil aj vystúpenia v Toronte (9. októbra), vo Philadelphii (13. októbra) a v už menovanom Newarku (16. októbra). Ako sa vyjadril jeho hovorca, Drake vystupoval aj napriek vyvrtnutému členku, čo viedlo k zhoršeniu jeho stavu. "Na príkaz lekárov a preto, aby sa postaral fanúšikom o show, akú si zaslúžia, odloží zostávajúce tri koncerty zo Summer Sixteen tour, aby sa zotavil. Fanúšikovia pre Drakea znamenajú všetko. Vidieť ich tváre a vystupovať pre nich s jeho hudbou je to, čo miluje a robí najradšej. Nevie sa dočkať, kedy sa vráti späť na pódiá," uviedol v stanovisku. O možných náhradných termínoch zatiaľ hudobník neinformoval.


Drake v pondelok oznámil, že sa po spomínanom Summer Sixteen tour, v rámci ktorého vystúpil viac ako 50-krát, vydá aj na európske turné. Koncertnú šnúru odštartuje 21. januára v holandskom Amsterdame, kde vystúpi aj nasledujúci deň. Po dva koncerty absolvuje aj v Manchestri, Birminghame a Paríži, pričom v Londýne odohrá až šesť koncertov po sebe v miestnej O2 Arene. Okrem Holandska, Veľkej Británie a Francúzska sa Drake predstaví aj v Írsku, Nemecku, Belgicku, Dánsku, Švédsku a Nórsku. Turné ukončí 16. marca v Kolíne. Vstupenky sa dostanú do predaja v piatok 14. októbra.


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001 - 2015), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a Views (2016). So všetkými štyrmi albumami, ako aj s mixtapemi If You're Reading This It's Too Late (2015) a What A Time To Be Alive (feat. Future) (2015), dobyl americký rebríček Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, dvanásť BET Awards či šesť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona