Drake dokončí kompiláciu More Life do dvoch týždňov

NETKY.SK • 11 Február 2017, 13:56 • 2 min
Drake dokončí kompiláciu More Life do dvoch týždňov

BRATISLAVA - Kanadský rapper, spevák a herec Drake oznámil, že jeho pripravovaná kompilácia More Life bude hotová najneskôr o dva týždne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný interpret to vyhlásil počas štvrtkového koncertu v anglickom Leedsi, ktorý bol súčasťou jeho európskeho turné. „Mám radosť, pretože už iba týždeň a pol, maximálne dva týždne chýbajú, aby som dokončil svoj aktuálny projekt More Life," uviedol rapper, ktorý z novinky zatiaľ predstavil skladby Fake Love, Two Birds, One Stone a Sneakin’. Termín vydania nahrávky však zatiaľ nezverejnil.


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001 - 2015), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a Views (2016). So všetkými štyrmi albumami, ako aj s mixtapemi If You're Reading This It's Too Late (2015) a What A Time To Be Alive (feat. Future) (2015), dobyl americký rebríček Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, dvanásť BET Awards či štyri American Music Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu Degrassi: The Next Generation objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies