Drahý žartík: Predavača zatkli za výbuch v Disneylande, kauciu stanovili na milión!

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 09:32 • 2 min
Drahý žartík: Predavača zatkli za výbuch v Disneylande, kauciu stanovili na milión!

ANAHEIM - Polícia v kalifornskom Anaheime zadržala zamestnanca Disneylandu v súvislosti s utorkovým výbuchom v odpadkovom koši v priestoroch parku. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Christian Barnes (22) pôsobil v Disneylande ako predavač. Výšku kaucie na jeho prepustenie stanovili na milión dolárov. "Barnes spolupracuje s vyšetrovateľmi, pričom uviedol, že išlo o izolovaný incident s následkami, ktoré nepredpokladal," povedal Bob Dunn z anaheimskej polície.

Polícia na mieste výbuchu zistila, že išlo o explóziu suchého ľadu. Hovorkyňa Disneylandu priblížila, že incident bol zrejme iba žartík. Dodala, že spoločnosť momentálne zvažuje, či Barnesa iba suspenduje, alebo prepustí.

Menší výbuch v odpadkovom koši v utorok krátko pred 17.30 miestneho času vyvolal evakuáciu Mickey's Toontownu - sekcie, kde deti môžu vidieť rozprávkové domčeky myšiaka Mickeyho a ďalších postavičiek z Disneyho seriálov. Návštevníkov vpustili do sekcie po dvoch hodinách, kedy už polícia preskúmala miesto činu. Žiadne škody ani zranenia neboli hlásené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona