Dr. Dre vyšetrovali pre údajné vyhrážanie sa zbraňou

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 10:27 • 2 min
Dr. Dre vyšetrovali pre údajné vyhrážanie sa zbraňou

LOS ANGELES - Amerického rappera a producenta Dr. Dre vyšetrovali pre údajné vyhrážanie sa zbraňou. Podľa doterajších informácií 51-ročný rodák z kalifornského Comptonu uviedol, že pred jeho domom v Malibu parkovalo neznáme auto, pričom vodiča požiadal, aby z miesta odišiel, pretože mu blokuje prístupovú cestu. Vodič poslúchol, no krátko na to sa vrátil na pôvodné miesto.

slovakia

left justify in out

Vtedy rapper údajne začal vodiča nakrúcať mobilným telefónom a následne vytiahol zbraň a vyhrážal sa mu. Muž privolal políciu, ktorá producenta zadržala a nechala počas vyšetrovania na zadnom sedadle policajného auta. Neskôr ho však prepustili, keďže žiadnu zbraň nenašli.

 

Dr. Dre, vlastným menom Andre Romelle Young, začal hudobnú kariéru v skupine World Class Wreckin' Cru. Známym sa stal však až ako člen formácie N.W.A, s ktorou vydal albumy Straight Outta Compton (1988) a Niggaz4Life (1991). Jeho prvá sólovka The Chronic vyšla v decembri 1992, po nej v roku 1999 nasledovala nahrávka 2001. O dva roky neskôr začal pracovať na albume Detox, ktorý však nakoniec nevydal, pretože podľa neho nebol dostatočné dobrý. Napokon vlani vydal nahrávku Compton. Dr. Dre, ktorý patrí medzi najbohatších ľudí hudobného priemyslu, je tiež príležitostným hercom. Objavil sa napríklad v snímkach Vabank (1996), Bieli chlapci (1999), The Wash (2001) či Training Day (2001). Produkoval tiež film Straight Outta Compton (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies