Dr. Dre kupuje sídlo od hráča amerického futbalu Toma Bradyho za 50 miliónov!

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 10:05 • 2 min
Dr. Dre kupuje sídlo od hráča amerického futbalu Toma Bradyho za 50 miliónov!

LOS ANGELES - Americký rapper Dr. Dre kupuje sídlo od hráča amerického futbalu Toma Bradyho.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu TMZ o nehnuteľnosť prejavilo záujem niekoľko osobností, no Dr. Dre bol prvý, a tak sa Brady s manželkou, brazílskou modelkou Gisele Bündchen rozhodli, že ju predajú práve jemu. Dvojica sa do rozľahlého sídla v Brentwoode v Los Angeles presťahovala v januári 2012 a investovala doň približne 40 miliónov dolárov. Do predaja ho dali tento rok v marci za 50 miliónov dolárov, pretože sa sťahujú do Bostonu.

 

Pár predáva dom aj s luxusným nábytkom, no 49-ročný Dr. Dre si vraj privezie vlastné zariadenie. Sídlo ponúka dovedna osem spální, garáž pre šesť áut, veľký bazén, telocvičňu, vodnú priekopu, pričom hlavná budova má šesť spální a deväť kúpeľní. Celková plocha má rozlohu približne 1740 metrov štvorcových. V susedstve bývajú napríklad Arnold Schwarzenegger či Heidi Klum. 

 

Dr. Dre, vlastným menom Andre Romelle Young, je rodákom z kalifornského Comptonu a hudobnú kariéru začal v skupine World Class Wreckin' Cru. Známym sa stal však ako člen formácie N.W.A, s ktorou vydal albumy Straight Outta Compton (1988) a Niggaz4Life (1991). Jeho prvá sólovka s názvom The Chronic vyšla v decembri 1992, po nej v roku 1999 nasledovala nahrávka s názvom 2001. Od roku 2001 pracuje na treťom albume Detox, ktorý však doteraz nevyšiel. Dr. Dre je tiež príležitostným hercom, objavil sa napríklad v snímkach Vabank (1996), Bieli chlapci (1999), The Wash (2001) či Training Day (2001). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona