Dr. Dre čelí žalobe zo strany jeho bývalej upratovačky

NETKY.SK • 19 Október 2015, 18:13 • 2 min
Dr. Dre čelí žalobe zo strany jeho bývalej upratovačky

BRATISLAVA - Americký rapper a producent Dr. Dre čelí žalobe za nespravodlivé prepustenie, ktorú naňho podala jeho bývalá upratovačka.

slovakia

left justify in out

Raquel Sagustume v súdnych dokumentoch uviedla, že o prácu prišla po tom, ako ju museli hospitalizovať. Príčinou jej zdravotných problémov malo byť šikanovanie zo strany dvoch kolegov. Žena tvrdí, že zodpovednosť za šikanu nesú 50-ročný Dr. Dre a jeho manželka Nicole Young, keďže jej ako zamestnávatelia nedokázali zabrániť. Od rappera teraz žiada bližšie nešpecifikované odškodné.


Dr. Dre, vlastným menom Andre Romelle Young, začal hudobnú kariéru v skupine World Class Wreckin' Cru. Známym sa stal však až ako člen formácie N.W.A, s ktorou vydal albumy Straight Outta Compton (1988) a Niggaz4Life (1991). Jeho prvá sólovka s názvom The Chronic vyšla v decembri 1992, po nej v roku 1999 nasledovala nahrávka s názvom 2001. O dva roky neskôr začal pracovať na albume Detox, ktorý však nakoniec nevydal, pretože podľa jeho slov nebol dostatočné dobrý. Začiatkom augusta vydal tretiu sólovku Compton: A Soundtrack, ktorá je inšpirovaná filmom Straight Outta Compton (2015) o spomínanej skupine N.W.A. Dr. Dre, ktorý patrí medzi najbohatších ľudí hudobného priemyslu, zároveň vyhlásil, že ide o jeho posledný album. Rapper je tiež príležitostným hercom, objavil sa napríklad v snímkach Vabank (1996), Bieli chlapci (1999), The Wash (2001) či Training Day (2001).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies