DPB vyprší v pondelok licencia na prevádzkovanie linky do Hainburgu

NETKY.SK • 6 Jún 2018, 14:12 • 2 min
DPB vyprší v pondelok licencia na prevádzkovanie linky do Hainburgu

BRATISLAVA – Bratislavu a neďaleký dolnorakúsky Hainburg an der Donau od pondelka (11.6.) nebude spájať cezhraničná autobusová linka 901. Dopravnému podniku Bratislava (DPB) totiž v tento deň vyprší licencia na prevádzkovanie linky. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa podniku Adriana Volfová s tým, že DPB už požiadal o vydanie novej licencie a čaká na jej udelenie.

slovakia

left justify in out

Linka 901 jazdí na trase Most SNP, Einsteinova, rakúsky Wolfsthal a Hainburg an der Donau a späť. DPB bude môcť opätovne prevádzkovať túto linku až keď mu úrady udelia novú licenciu. Kedy sa tak stane, nie je známe. Spojenie medzi Bratislavou a Hainburgom an der Donau zabezpečuje aj súkromný autobusový dopravca Slovak Lines.

 

DPB prevádzkuje i cezhraničnú autobusovú linku 801 medzi bratislavskými Rusovcami a maďarskou Rajkou. Bez problémov má fungovať aj naďalej. "Akékoľvek obmedzenia v dobe platnosti licencie medzinárodnej linky do Rajky DPB neplánuje," podotkla Volfová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies