DPB opäť mení dizajn cestovných lístkov, takto budú vyzerať

NETKY.SK • 12 November 2013, 14:01 • 2 min
DPB opäť mení dizajn cestovných lístkov, takto budú vyzerať

BRATISLAVA – Cestujúci v bratislavskej mestskej hromadnej doprave (MHD) by si mali začať zvykať na nový vizuál cestovných lístkov. Po roku a pol Dopravný podnik Bratislava (DPB) opäť mení ich dizajn. Z cestovných lístkov s novým vizuálom sú zatiaľ vo vybraných predajniach len 60-minútové nezľavnené, informuje podnik.

slovakia

left justify in out

"Poslednou zmenou prišlo k skupinovému zjednoteniu nezľavnených, zľavnených a ostatných cestovných lístkov, ktoré boli farebne odlíšené. Na túto zmenu však reagovala staršia časť verejnosti, ktorá mala problém s rozlíšením časovej platnosti jednotlivých cestovných lístkov," vysvetľuje DPB. Nové cestovné lístky sú podľa neho prehľadnejšie a cestujúcim uľahčia orientáciu.

V predajniach, na distribučných miestach aj v automatoch sú dnes podľa DPB k dispozícii cestovné lístky s novými vizuálmi aj staré lístky, ktorých dopredaj sa bude uskutočňovať počas nasledujúcich mesiacov. "Údaje na starom aj novom vizuáli sú rovnaké. Zreteľne je vyznačená platnosť cestovného lístka a na rube zostávajú aj dvojjazyčné informácie," podotýka dopravný podnik.

Postupne bude DPB distribuovať aj ostatné cestovné lístky s novým vizuálom a predpokladá, že k definitívnemu dopredaju starých zásob dôjde začiatkom roka 2014. "Výška cestovného však zostáva naďalej nezmenená, ide len o novú vizualizáciu," uisťuje DPB.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies