Davis cup: Štvrťfinále Srbsko - V. Británia bude na antuke v Belehrade

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 15:30 • 2 min
Davis cup: Štvrťfinále Srbsko - V. Británia bude na antuke v Belehrade

LONDÝN - Nadštandardne atraktívne stretnutie Srbsko - Veľká Británia vo štvrťfinále svetovej skupiny Davisovho pohára 2016 tenisových reprezentačných družstiev mužov sa 15. - 17. júla uskutoční na antuke vonku v športovom parku Tašmajdan v Belehrade.

slovakia

left justify in out

Informáciu o dejisku a zvolenom povrchu priniesla internetová stránka týchto MS tímov pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF). Zápasová kapacita hľadiska bude 6100 miest.

 

Držitelia "šalátovej" misy 2010 Srbi disponujú lídrom renkingu ATP vo dvojhre Novakom Djokovičom, obhajcovia trofeje Briti v kádri majú dvojku singlového hodnotenia Andyho Murrayho a jeho brata na najvyššej pozícii v počítačovom poradí štvorhry Jamieho Murrayho.

 

Víťaz sa 16. - 18. septembra v semifinále stretne s postupujúcim zo súboja Taliansko - Argentína. V dolnej polovici žrebu sú na programe štvrťfinálové konfrontácie Česko - Francúzsko a USA - Chorvátsko.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies