Downey Jr. odišiel z interview, keď mu položili citlivé osobné otázky

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 08:23 • 2 min
Downey Jr. odišiel z interview, keď mu položili citlivé osobné otázky

LONDÝN - Hollywoodsky herec Robert Downey Jr. odišiel z interview pre britskú televíziu o svojom najnovšom filme, keď mu moderátor začal klásť otázky o jeho dávnejších problémoch s drogami a alkoholom.

slovakia

left justify in out

Downey Jr. (50), ktorý si zopakoval úlohu Tonyho Starka a zároveň superhrdinu Iron Mana vo filmovom pokračovaní s názvom The Avengers: Age od Ultron, sa zdal zneistený, keď mu už britský televízny žurnalista Krishnan Guru-Murthy predostrel osobné otázky.

 

"Toto má byť propagovanie filmu?" zareagoval Downey Jr., keď televízny moderátor poukázal na hercove výroky po odpykaní si trestu odňatia slobody. Interview bolo súčasťou propagačného turné, počas ktorého majú novinári vyčlenených po päť minút na rozhovory s hercami, vysvetľuje agentúra Reuters. Interview sa začalo hladko rozprávaním o hercovej úlohe vo filmovom pokračovaní "The Avengers: Age od Ultron", ktoré má európsku premiéru tento týždeň v Londýne.

 

Atmosféra sa však zmenila, keď sa moderátor opýtal na hercove "temné obdobia..., v ktorých bral drogy a nadmerne pil alkohol", a pri otázke, či je už "čistý". "Prepáčte, ja naozaj ne... O čo tu ide?" povedal herec a potom odišiel.

 

 

Interview odvysielali v stredu večer v rámci britského televízneho programu Channel 4 News a novinár Guru-Murthy ho zverejnil na svojom účte na Twitteri, kde vyvolal búrku rozhnevaných reakcií divákov. Tí kritizovali moderátorov štýl otázok. Guru-Murthy nahneval v roku 2013 aj filmového režiséra Quentina Tarantina, keď mu položil otázku o násilí vo filme.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies