Dovolenky rakúskych a nemeckých CK sa dajú kúpiť online aj v slovenčine

NETKY.SK • 1 Marec 2011, 13:12 • 2 min
Dovolenky rakúskych a nemeckých CK sa dajú kúpiť online aj v slovenčine

Dovolenky rakúskych a nemeckých CK sa dajú kúpiť online aj v slovenčine

slovakia

left justify in out

Dovolenky rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií (CK) sa dajú kúpiť na internete aj v slovenčine. Túto službu spustil online predajca leteniek Pelikán, a to pod značkou chimpo.sk.
      "Pri tvorbe našej ponuky sme sa zamerali v prvom rade na kvalitu, čiže naša ponuka je momentálne zameraná len na rakúske a nemecké cestovné kancelárie," konštatuje pre TASR marketingový manažér spoločnosti Lukáš Švaro. Podotýka, že tieto kancelárie sú známe kvalitnými službami, pričom ceny dovoleniek sú na rovnakej úrovni na akú sú zvyknutí slovenskí cestovatelia.
      Firma ponúka klasické destinácie ako Chorvátsko, Grécko, Španielsko, Turecko a Egypt. "Okrem toho v našej ponuke nájdu klienti aj ponuku exotických dovoleniek do čoraz viac populárnejších destinácií ako Thajsko, Keňa, Filipíny, prípadne Maledivy," dodáva Švaro.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona