Dovolenkový horor: Lupiči vo Francúzsku okradli dve katarské turistky o päť miliónov eur

NETKY.SK • 22 November 2016, 18:08 • 2 min
Dovolenkový horor: Lupiči vo Francúzsku okradli dve katarské turistky o päť miliónov eur

PARÍŽ - Dvaja maskovaní lupiči zastavili na diaľnici A1 pri Paríži auto s dvojicou turistiek z Kataru, nastriekali im do tvárí slzný plyn a okradli ich o veci v hodnote päť miliónov eur, informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Polícia dnes uviedla, že ženy prileteli v pondelok večer na parížske letisko Le Bourget. Obeťami lúpeže sa stali počas cesty z letiska do luxusnej štvrte v parížskom 16. obvode. Incident oznámil polícii vodič ich auta.

 

Ženy na polícii vypovedali, že prišli o šperky, luxusné módne oblečenie a batožinu v odhadovanej hodnote päť miliónov eur. Tlačovej agentúre AP to povedal nemenovaný zdroj, ktorý nebol oprávnený informovať o priebehu vyšetrovania.

 

Prípad pripomína lúpež z roku 2014, kedy bol počas cesty na letisko Le Bourget okradnutý diplomatický konvoj saudského princa. Uvedené letisko využívajú predovšetkým súkromné lietadlá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies