Dovolenková sezóna skončila: Prečítajte si najbizarnejšie sťažnosti a požiadavky dovolenkárov!

NETKY.SK • 1 Október 2013, 13:30 • 2 min
Dovolenková sezóna skončila: Prečítajte si najbizarnejšie sťažnosti a požiadavky dovolenkárov!

LONDÝN – Dovolenkári majú na zamestnancov cestovných kancelárií niekedy veľmi netradičné požiadavky, alebo sa sťažujú na veci, nad ktorými sa normálnemu človeku zastavuje rozum.

slovakia

left justify in out

Zamestnanec online cestovnej kancelárie lastminute.com prezradil „pikošky“ zo svojej práce. Jedná sa buď o bizarné požiadavky, alebo sťažnosti klientov. Prezradil, že jeden klient požiadal operátora o to, že keď mu bude volať kvôli rezervácii, aby použil jeho skrytú identitu a nie jeho pravé meno, pretože  na dovolenku išiel s manželkou svojho syna.

Jeden z hotelových hostí, ktorý si užíval dovolenku v marockom meste Marakéš volal na zákaznícke centrum, pretože chcel vedieť presnú teplotu mora. Ďalší zákazník, ktorý mal problémy so žiarlivosťou chcel dať vyhodiť hotelovú animátorku, ktorá sa podobala na jeho priateľku.

Najbizarnejšiu požiadavku mal však jeden nemenovaný muž, ktorý chcel, aby hotel vyhodil koňa, na ktorom jazdil, pretože mal z neho otlačený zadok. Znie to ako vtip, ale je to pravda. Muž dokonca priložil fotografie svojho červeného zadku ako dôkaz. Napriek jeho rozčarovaniu, kôň svoje „zamestnanie“ nestratil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies