Dovolenkári z Ruska, Ukrajiny a Nemecka sa pobili pri lanovke v Rakúsku!

NETKY.SK • 10 Január 2014, 10:08 • 2 min
Dovolenkári z Ruska, Ukrajiny a Nemecka sa pobili pri lanovke v Rakúsku!

BRAMBERG - Ťažké zranenia utrpeli viacerí účastníci konfliktu dovolenkárov z Ruska, Ukrajiny a Nemecka, ktorí sa vo štvrtok večer pobili v Brambergu v regióne Pinzgau v rakúskom Salzbursku. O prípade dnes informovala tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

K potýčke neďaleko údolnej zastávky lanovky Smaragdbahn došlo z doteraz nevyjasnených príčin. Do bitky sa zapojilo najmenej šesť osôb, piati ľudia utrpeli zranenia.

Okolo prípadu je stále veľa nejasností, nakoľko väčšinu účastníkov bitky hospitalizovali a niektorí nevedia po nemecky. Najskôr bolo potrebné zabezpečiť tlmočníka. Zo začiatku nebolo jasné, kto spor začal a čo sa vlastne stalo.

Ešte počas noci lekári súrne operovali 26-ročného Nemca, ktorého pri bitke dokonca bodli nožom. Útočník ušiel, zbraň sa nenašla. Zranenia utrpeli aj dvaja ďalší Nemci vo veku 22 a 35 rokov, 31-ročný Ukrajinec a 31-ročný Rus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona