Dovolenkári pozor! Na frekventovaných cestách v Maďarsku sú mimoriadne situácie

NETKY.SK • 14 Júl 2017, 16:13 • 2 min
Dovolenkári pozor! Na frekventovaných cestách v Maďarsku sú mimoriadne situácie

BRATISLAVA - Cesta prvej triedy medzi maďarskými Tornyosnémeti a Miškolcom, ktorú často využívajú aj slovenskí občania, je vo veľkej miere vyťažená medzinárodnou kamiónovou prepravou.

slovakia

left justify in out

V dôsledku toho hustne premávka a môžu sa tvoriť kolóny. Upozorňuje na to Prezídium Policajného zboru SR, ktoré o situácii informovali maďarskí kolegovia.

 

Pre vyťaženie uvedenej cesty vznikajú v danom úseku dopravné nehody. Polícia preto upozorňuje vodičov na zvýšenú opatrnosť. "Vodičom odporúčame, aby zvážili možné alternatívy cez hraničné prechody Sátoraljaújhely, Tornanádaska, Aggtelek, alebo Banréve," uviedla Denisa Baloghová z policajného Prezídia.

 

Ak si napriek tomu vodiči zvolia cestu v danom úseku, polícia ich vyzýva, aby zvýšili opatrnosť a pozorne sledovali situáciu v cestnej premávke.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies