Dovolenkári čakali v Bratislave na let do Maroka viac ako 6 hodín

NETKY.SK • 24 August 2017, 11:56 • 2 min
Dovolenkári čakali v Bratislave na let do Maroka viac ako 6 hodín

BRATISLAVA - Slovenskí dovolenkári majú opäť problém odletieť z bratislavského letiska. Ľudia cestujúci do Maroka čakajú na odlet už od 4.30 hod.

slovakia

left justify in out

Sťažujú sa najmä na nedostatok informácií. Opäť ide o lietadlo spoločnosti Travel Service, ktorá mala pred pár dňami problém s meškaním letu do Hurgady.

 

"Nemáme žiadne informácie. Stále nás iba zavádzajú. Pôvodne sme mali odletieť o pol piatej ráno a doteraz nič. Minimálne 50 ľudí sa spolu so mnou sťažuje. Na letisku kašlú na nás tiež," uviedol pre TASR dovolenkár Boris Javorčík.

 

Cestujúci mali problém odletieť aj počas minulého víkendu, keď v nedeľu meškal let spoločnosti Travel Service do egyptskej Hurgady. Podľa vyjadrení spoločnosti spôsobila meškanie technická porucha.

 

Aj dnešný let meškal z technických príčin. Potvrdila to hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková. "Cestujúci odleteli z Bratislavy do destinácie Oujda dnes o 11.53 hod. Podľa pokynov leteckej spoločnosti Travel Service bolo cestujúcim poskytnuté občerstvenie. Cestujúci boli zároveň o meškaní letu informovaní letiskovým rozhlasom, zamestnancami letiska i prostredníctvom informačných tabúľ," uviedla Ševčíková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies